کارآموزی کاردانی صنایع شیمیایی - آزمايشگاه شيميايي و ميكروبي آب آشاميدني
آزمايشگاه اداره آبفا تاريخ: 1/5/85
گزارش كار: استريل كردن ظرفهاي نمونهبرداري ميكروبي از آب آشاميدني
اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت
روش كار:
درون ظروف نمونه 1 قطره محلول تيوسولفات ريخته و درب آن را بسته و درون دستگاه قور قرار داده و به مدت 5/1ساعت در دماي 170 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
اين دستگاه براي شيشههايي بكار ميرود كه درب شيشهاي داشته و در دماي 170 درجه سانتيگراد بكار ميرود.
آزمايشگاه اداره آبفا تاريخ: 2/5/85
گزارش كار: استريل كردن ظرفهاي نمونهبرداري بوسيله اتوكلاو
اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت
روش كار:
درون ظرف نمونه يك قطره محلول تيوسولفات سديم ريخته و درب ظرف را محكم ميبنديم. ظرف نمونه را درون دستگاه قرار داده و درب آنرا توسط پيچهايي كه روي آن قرار دارد (پيچها را روبروي هم) بسته، دكمه آن را زده و به مدت 30 دقيقه گذاشته و بعد از گذشت اين زمان چراغ آلارم روشن ميشود. اين دستگاه براي شيشههايي بكار ميرود كه درب پلاستيكي داشته و در دماي 121 درجه بكار ميرود و براي جلوگيري از برق گرفتگي در دستگاه، از آب مقطر بكار ميرود.
آزمايشگاه اداره آبفا تاريخ: 3/5/85
گزارش كار: طرز نمونهبرداري
اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت
وسايل مورد نياز:
ظروف نمونه، كبريت، پنبه الكل
روش كار:
ظرف نمونه را برداشته (ظرف نمونه بايد از قبل استريل شده باشد) و روي آن برچسيب زده (محل نمونهبرداري، نمونهبردار، ميزان كلر و تاريخ) شير آب را باز كرده و به مدت 1 دقيقه حداقل تا آب بشكه وارد شير شده بعد شير را بسته و با پنبه الكل شعلهور ميكنيم. بعد از اين كار، دوباره شير را باز كرده و 5/1-1 دقيقه صبر ميكنيم و ظرف نمونه را كنار شير آب باز كرده و 4/3 ظرف نمونه آب ميكند و درب آن را محكم ميبندد.
تعداد مشاهده: 4137 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 22
حجم فایل:383 کیلوبایت