کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)
عنوان: کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات
قالب: Word
تعداد صفحات: 15
چکیده
در بویس روگ موریس شکر خام برای مصرف اروپا تولید می شود. جمعیت میکروبی موجود در شکرخام هم مانند اندازه و رنگ دانه های شکر، یکی از پارامترهای اصلی کیفیت محسوب می شود. بنابراین یکی از مسایل مهم تولید، کنترل میکروبیولوژیک است. در این مقاله نمای کلی از جمعیت میکروبی در فرآیند تولید شکر خام آورده شده است. آنالیزهای خاص مثلPH، اندازه گیری میزان گلوکز و فروکتوز به پیدا کردن نقاط بحرانی در فرآیند تولید، کمک می کند. تغییرات برنامه بهداشت با افزودن بیوسیدها مورد ارزیابی قرارگرفت. این برنامه حتی شامل کارکنانی که در فرآیند درگیر بودند هم می شد. نتایج حاصل، بهبود در این روند را به وضوح نشان می داد.
مقدمه
در هر کارخانه شکر، مهم ترین هدف، کاهش ضایعات به حداقل میزان ممکن است. علاوه بر ضایعات فیزیکی شکر، محاسبه این که چه مقدار از شکر به صورت هفتگی از طریق اینورژن )تجزیه( شکر در طول فرآیند کارخانه از دست می رود، بسیار سخت می باشد. این اینورژن می تواند شیمیایی ) اثرات دما، PH، زمان ماند و مواد جامد محلول)  و یا به طریق بیوشیمیایی باشد. در دو سال گذشته، پیشرفت های مطالعاتی زیادی در مورد اثر ضایعات اینورژن شیمیایی  (به عنوان مثال، در مرحله تبخیر( انجام شد.
در بویس روگ موریس، میزان ضایعات حاصل از تجزیه باکتریایی در دیفیوزر تعیین شد و سعی شد که به این سؤالات پاسخ داده شود.
چه جمعیت میکروبی از باکتری ها در قسمت های مختلف کارخانه وجود دارد و در صورت وجود این میزان تا چه حد قابل قبول است؟
در کدام مرحله در طول فرآیند کارخانه نوع خاصی از باکتری رشد می کند؟
چطور باید بیوسید کافی در طول فرآیند تامین شود؟
دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3528 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:609 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل