دانلود نمونه فایل آماده رشته صنایع غذایی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

بررسی اثر اشعه گاما بر ویژگی های شیمیایی و حسی و زمان ماندگاری گوشت چرخ شده گوسفند طی نگهداری در دمای یخچالی

این فایل یک نمونه پروپوزال کامل و پر شده در رشته صنایع غذایی می‌ باشد که برای شما دانشجویان عزیز که با نگارش پروپوزال نویسی آشنا نیستید و یا برای درس روش تحقیق به آن نیاز دارید بسیار مناسب است

در زیر به بخش های از این پروپوزال اشاره شده است :

عنوان پايان نامه

جدول اطلاعات مربوط به اساتيد مشاور

اطلاعات مربوط به پايان نامه

تعریف مساله

بیان مساله

اهداف تحقیق

سوال های اصلی تحقیق

پیشینه تحقيق

ضروت انجام تحقيق

فرضيه های تحقیق

روش انجام تحقيق

منابع تحقیق

و ...

در زیر به بخشی از این فایل اشاره شده است :

پیشینه تحقيق

 اشعه دهي مواد غذائي يك فن آوري خيلي جديد نيست . در واقع اشعه دهي مواد غذائي پديده اي است كه پژوهش هاي بسياري

در باره آن صورت گرفته است .

از اشعه دهي جهت سترون كردن تجهيزات پزشكي استفاده مي شود .

اجازه استفاده از فرآيند اشعه دهي مواد غذائي در سال 1905 براي دو دانشمند انگليسي صادر شد .

اشعه X توسط رونتگن در سال 1895 كشف شد .

در امريكا در سال 1921 براي غير فعال كردن انگل تريشينلا در گوشت خوك استفاده شد .

دهه 1940 و 1950 زمان توسعه پژوهش هاي مربوط به زمينه مواد غذائي است .

در سال 1963 در امريكا براي كنترل حشرات در گندم و آرد كندم از اين روش استفاده شد .

در سال 1972 فضا نوردان امريكا از غذاهاي اشعه ديده استفاده كردند .

در سال 1987 اتحاديه اروپا به جز انگلستان وآلمان غربي استفاده از فرآيند اشعه دهي را تنها براي مواد غذائي خاصي

تصويب كرد . امروزه حدود 40 كشور جهان 100 نوع غذاي اشعه ديده را به صورت مشورت و غير مشروط پذيرفته اند .

 

 

این پروپوزال کاملا استاندارد است و در فرمت wordبه شما ارائه می‌شود.

- مناسب جهت درس روش تحقیق

- مناسب برای دانشجویانی که می‌خواهند با نگارش پروپوزال نویسی استاندارد آشنا شوند.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 7064 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:191 کیلوبایت

 قیمت: 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل