ترجمه فایل بيوسنسورهاي مبتني بر اسپور براي آشكارسازي آلودگي ها در شير

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)
مقاله ترجمه شده بيوسنسورهاي مبتني بر اسپور براي آشكارسازي آلودگي ها در شير
ترجمه مقاله Spore based biosensors for detection of contaminants in milk A review

تعداد صفحات انگليسي:6
تعداد صفحات فارسي: 12
سال مقاله: 2013
دانلود مقاله به زبان انگليسي:كليك كنيد

چکیده :
شیر و فراورده های شیر مواد غذایی اساسی را برای تمام سنین تشکیل می دهند. اطمینان از کیفیت و ایمنی محصولات  لبنیات هدف صنعت لبنیات است. اسپور های باکتری سخت ترین فرم های زندگی را داشته و می توانند به عنوان مولفه های حسگر زیستی برای کشف الودگی در شیر مورد استفاده قرار گیرند. وجود الودگی های میکروبی و غیر میکروبی در شیر چرخه زندگی اسپور های باکتری را تحت تاثیر قرار داده و از این رو می تواند به عنوان سکویی برای سیستم بیوسنسور برای الودگی های شیر در نظر گرفته شود. این مرور بر کاربرد اسپور های باکتری به عنوان سیستم بیوسنسور برای الودگی های موجود در سیستم شیر تاکید دارد. علاوه بر این ما توجه خود را بر بحث مفاهیم اصلی ساختار اسپور و جوانه زنی اسپور و مثال های اسپور مبتنی بر سیستم های اشکارسازی که تا کنون برای کشف الودگی های بالقوه مانند انتی بیوتیک ها , آفلاتوکسین ها و پاتوژن هایی همچون listreria monocytogenes و شاخص بهداشت enterococci در شیر در ازمایشگاه مان بدست امده است قرار دادیم. بر اساس نوع سیستم حسگر پاسخ کمی به وجود انالیت هدف مبتنی بر جوانه زنی یا مهار اسپورها می تواند به سرعت در 3-4 ساعت بدست آید. سیستم های بیوسنسور مبتنی بر اسپور می تواند انالیت های هدف را در محدوده های اشکار سایزی که قبلا توسط نویسنگان به طور منظم توصیف شده اند اشکارسازی کند. سیستم های بیوسنسور مبتنی بر اسپور قادر به اشکار سازی حساس و سریع انالیت ها است که برای تسهیل کاربرد درسایت چنین سیستم های حسگری انتظار می رود.
کلمات کلیدی : اسپور , الودگی ها , شیر , بیوسنسور , MRL
1-مقدمه : به خاطر اینکه شیر مولفه اصلی وعده غذایی به حساب می اید کنترل کیفیت شیر برای سلامت و رفاه جامعه ضروری است . اگرچه زمینه مورد توجه ملت های در حال توسعه ارائه غذای کافی برای مردم است نه کیفیت و بهداشت غذایی . آنها بر اقدامات عمومی مانند پاستوریزه کردن و فریز کردن برای بررسی وجود باکتری در شیر استفاده می کنند و گاهی از این همین اقدامات هم به دلیل فقدان زیرساخت ها و بودجه می گذرند . برای در نظر گرفتن این مسئله یک اختیار قانونی امنیت غذایی و استانداردهای هند FSSAI اخیرا برای عمل به عنوان یک بازرسی کیفیت شیر و محصولات آن ایجاد شده است. سطوح شیر از پستان با مواد مغذی و مواد غذایی متعادل به همراه بار بسیار پایین باکتری خارج می شود اما الودگی های میکروبی و غیر میکروبی مانند ارگانیزم های پاتوژنی , انتی بیوتیک ها , علف کش ها , مایکوتوکسین و غیره در طول روشهای فرایند سازی و تولید مختلف از گاو تا مشتری در شیر وارد می شود. بیماری های ایجاد شده از طریق الودگی ها به خوبی شناخته شده هستند و تاثیر اپیدمیلوژیکی این بیماری ها قابل ملاحظه است . تست شیر و محصولات شیری برای وجود این عوامل الودگی یک اقدام اجباری برای صنعت لبنیات قبل از توزیع محصولات در بازار جهانی , شده است. اخیرا روش های تست معمولی که به عنوان استاندارد های طلایی در  نظر گرفته شده اند انتخاب اول ازمایشگاه کنترل کیفیت هستند . این روش های متداول که به طور کلی درگیر ایزولاسیون و تایید محصولات برای اشکار سازی میکروب ها است و دیگر تست ها را برای تعیین الودگی های غیر میکروبی شیر انجام می شود که اغلب زمان بر بوده و به صورت ازمایشگاهی انجام می شود. مشکل دیگر مربوط به چنین تست هایی این است که محصول با ید تا زمان حصول نتایج نگه داشته شود . علاوه بر این قابلیت اتلاف شیر و محصولات شیری مشکل بیشتری را برای ذخیره این محصولات ایجاد کرده است. در چنین موقعیت هایی شیر و فراورده های شیری بدون نظارت وارد بازار می شوند. تنها چیزی که صنعت می تواند انجام دهد ممنوع کردن این محصول است . برای غلبه بر این موقعیت مدیریت نشده صنعت لبنیات باید به دنبال گرینه هایی برای جانشینی روش های معمول باشیم. این روش ها که سریع هستند , هزینه موثری دارند و کاربرد ساده ای داشته و با روش های استاندارد تایید شده بسیار معتبر هستند , مورد نیاز هستند. ازماشگاه ما یک نقش برجسته در این زمینه را با ایجتد سیستم های اشکارسازی مبتنی بر اسپور برای نظارت بر الودگی های میکروبی و غیر میکروبی در شیر و محصولات آن بازی کرده است . این به ارائه راهی برای اطمینان از سلامت و تازگی شیر مصرفی کمک خواهد کرد.


2-بیوسنسورها :
2.1-بیوسنسورهای کل سلول :
2.2-مزیت های استفاده از مولفه های بیوسنسور :
3-اسپور : ساختار پایه
3.1-جوانه زنی اسپور :
4-استفاده از اسپور به عنوان یک نولفه بیوسنسینگ :
4.1-اشکارسازی عوامل ضد میکروبی در شیر با استفاده از اسپورها به عنوان مولفه بیوسنسینگ :
4.1.1-اشکارسازی افلانوکسین M1 در شیر :
4.1.2- اشکار سازی انتی بیوتیک های بتا-لاکتام در شیر :
4.1.3- اشکار سازی باقی مانده های انتی بیوتیک طیف گسترده در شیر :
4.2-اشکارسازی الودگی های میکروبی در شیر با استفاده از اسپورها به عنوان مولفه های بیوسنسینگ :
4.2.1- بیوسنسور مبتنی بر اسپور برای اشکار سازی l. monocytogenes :
4.2.3-بیوسنسور مبتنی بر اسپور برای اشکار سازی Enterococci :
نتیجه گیری :
فاز زنده اسپورهای باکتریایی از دو فاز تشکیل شده است یعنی حالت خفته و حات گیاهی فعال از نظر متابولیک. این تبدیل از فاز به فاز دیگر تنها وقتی کامل می شود که اسپور شرایط مطلوب را در محیط  حس کند و الودگی های میکروبی و غیر میکروبی مستقیما و یا به طور غیر مستقیم بر این تبدیل تاثیر می گذارد . ,...
دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 8973 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 12

حجم فایل:1,003 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل