طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليــد نـان فانتـــــزي

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
 در تامام سطح اینترنت کلمه طرح توجیهی را سرچ کنید قیمت طرح ها چند برابر قیمت ما است هدف ما جلب رضایت شماست

 

 

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : توليد نان فانتزي

 

ظرفيت : 750 تن در سال

 

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمايه گذاري كـل: 35/1442 ميليون ريال

 

سهم آوردة متقاضي: 35/152 ميليون ريال

براي پخت نان ، از زمانهاي بسيار دور روشهاي متنوع و جالبي وجود داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر نشينان متداول بوده، روشي است كه براي پختن يك نوع نان ابتدايي به نام كوماج مورد استفاده قرار مي‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان هاي مسطح نظير لواش بر روي سنگ يا تاوه داغ رايج گرديد. كم كم تنورهايي كه هنوز هم در بسياري از نقاط دنيا و بخصوص ايران متداول هستند براي تهيه نانهاي پهن نظير تافتون و لواش اختراع گرديد . جنس اين تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربري مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغيير مختصري در كشورهاي غربي هم براي پخت نان از آنها استفاده مي‌شود. عيب اين تنورها در اين است كه قطعاتي كه اول وارد مي‌شوند آخر خارج مي‌شوند و بعلاوه چون دماي نقاط مختلف تنور يكسان نيست ، نانهاي حاصل داراي پخت يكنواخت نيستند. براي رفع اين نقيصه ،روشهاي نوين عمل‌آوري خمير و پخت نان  ابداع گرديده كه از آن جمله نان هاي حجيم و فانتزي مي‌باشند كه علاوه بر پايين بودن ضايعات نان ،  از دوام و ماندگاري بيشتري برخوردار بوده و ويتامين ها و پروتئين هاي موجود در نان به دليل روش پخت در فرهاي گردان يا سيني دار حفظ مي‌گردد.

 

سهم تسهيلات: 1290 ميليون ريال

 

دورة بازگشـت سرمايه: 17 ماه

 

اشتغالزايي: 17 نـفر

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4049 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:19 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل