مبانی نظری وپیشینه تحقیق مدیریت دانش مشتری در سازمان
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته مدیریت (آموزش_و_پژوهش)
جزئیات:
توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)
مدیریت دانش مشتری در سازمان
2- 2- 1 مقدمة مديريت دانش:
مديريت دانش سازماني يکي از مهمترين عوامل موفقيت شرکتها در شرايط رقابتي و عصر اطلاعات است. اهميت اين موضوع به حدي است که امروزه شماري از سازمانها، دانش خود را اندازهگيري ميکنند و به منزلة سرمايه فکري سازمان نيز شاخصي براي درجهبندي شرکتها در گزارشهاي خود منعکس مي کنند. (موسوی، 1384: 13). اين سازمانها مديريت دانش را به عنوان بخشي از راهبرد سازمان، ضروري ميدانند (حسين زاده، 1385: 58). در بخش دوم از فصل دوم با توجه به اهميت مديريت دانش، ابتدا، تعاريفي از KM (مديريت دانش) بيان شده است سپس تاريخچهاي از مديريت دانش و سير تطور آن عنوان گرديده است. در مرحلة بعدي سه مکتب اقتصادي، سازماني و استراتژيک مديريت دانش توضيح داده شده است. توضيحاتي در خصوص دو ديدگاه مديريت دانش (دانش به عنوان سرمايه و ابزار) داده شده است. بعد از آن سه نسل مديريت دانش (فناوري مدار، انسان مدار، و گذار از فناوري مدار به انسان مدار) مطرح شده است.
سپس 13 ويژگي مديريت دانش (مديريت دانش همراه با تکنولوژي اطلاعات، نظريه تغيير و عرضه مديريت دانش) بيان گرديده است. بعد از آن چهار مرحله مديريت دانش مطرح شده و مقايسهاي بين مديريت دانش و مديريت کيفيت جامع صورت پذيرفته است.
مطالبي در خصوص مزاياي مديريت دانش در زمينههايي چون (کارايي، صرفهجويي، فرصتهاي جديد، تغيير و نوآوري و منابع انساني) و در ادامه 8 مزيت مديريت دانش از نظر دنهام گری بيان شده است.
اشارهاي به کاربرد مديريت دانش در تصميمات راهبردي شده که منجر به درک عميقتري از موقعيتهاي تصميمگيري ميگردد. چالشهاي KM عنوان شده و مهارتهاي برطرف نمودن آن نيز مطرح گرديده است.
پس از آن 5 مانع دانش اعم از: عوامل انساني، سازماني، فرهنگي، سياسي و تکنولوژيکي بيان شده است و در نهايت اين بخش با توضيحاتي در خصوص 14 مدل از مهمترين مدلهاي مديريت دانش به پايان رسيده است.
2- 2- 2 مديريت دانش چيست؟
رفتارهاي سازماني بايد چنان هم راستا شوند که اطلاعات و دانش، ادغام شده و به افراد مناسب و در زمان مناسب برسد تا بتوانند با بهرهوري بيشتري عمل کنند. اول از همه، مديريت دانش بايد افراد را به اطلاعات، مرتبط کند و اين ارتباط شامل فرآيندها و تشويقهايی است که براي افراد نياز است اعتماد کنند و از اطلاعات موجود استفاده کنند بلکه تجارب و اطلاعاتشان را به پايگاه اطلاعاتي جهاني توزيع کنند. دوم اينکه آنها همه روزه در تحقق اهداف سازمان شريکند. افزايش بهبودي به تسريع در يادگيري، اتخاذ تصميمات بهتر و سريعتر، افزايش کل توانايي براي توسعه، تقويت نوآوري و ايجاد انگيزه براي کارکنان منجر ميشود. (انتظاري، 1385: 40).
. Knowledge Management