دانلود فایل(Word) فایل آشنایی با سیستم های تونل سازی ، مراحل تونل سازی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته عمران و نقشه برداری (آموزش_و_پژوهش)

عنوان پروژه : آشنایی با سیستم های تونل سازی ، مراحل تونل سازی و روش های آن

تعداد صفحات : ۱۰۹

شرح مختصر پروژه : در این پروژه ابتدا با اهمیت تونل سازی آشنا خواهید شد و سپس در ادامه روش های تونل سازی و سیستم های مورد استفاده در تونل سازی مورد بحث قرار گرفته است. در تعریف ساده تونل به عنوان یک راهرو طویل زیر زمینی تعریف شده است و در تعریفی جامع تر راهرو زیر زمینی افقی که از هر دو طرف به هوای آزاد مرتبط است.به طور کلی مقصود از تونل، کلیه راهروهای زیرزمینی است که برای استخراج مواد معدنی ، رفت و آمد اتوموبیلها ، حرکت قطارها، انتقال لوله و کابل و نیز انتقال آب، احداث می‌شود.

از مهمترین مراحل تونل سازی میتوان به تهیه طرح تونل ، نقشه برداری مسیر و تحقیقات مهندسی ، حفر تونل ، نگهداری موقت تونل ، انجام خدمات فنی از قبیل تهویه، آبکشی، روشنایی و … و همچنین نگهداری دائم تونل اشاره نمود. در طبقه بندی تونل ها میتوان موارد زیادی نام برد که مهمترین انواع تونل ها شامل : تونلهای حمل و نقل ، تونلهای صنعتی ، تونلهای معدنی میشود.

 

 

تاریخچه تونل سازی

قدیمی‌ترین تونل شناخته شده در حدود ۴۰۰۰ سال پیش در بین النهرین حفر شده، این تونل به طول km 1 و ابعاد ۵/۴* ۶/۳ متر از زیر رود فرات می‌گذشت و قصر پادشاهی بابل را به معبد اختصاصی متصل می‌‌ساخت. در سال ۵۲۵ قبل از میلاد، پیکرات، برای تهیه آب تونلی احداث کرد که هردوت مورخ یونانی ۶۰ سال پس از اتمام آنرا در ردیف یکی از سه ساختمان بزرگ یونان به شمار آورد. در ایران از چند هزار سال پیش، به منظور استفاده از آبهای زیر زمینی تونلهایی موسوم به قنات حفر شده است که طول بعضی از آنها به ۷۰ کیلومتر می‌رسد. تعداد قناتهای ایران بالغ بر ۵۰۰۰۰ رشته برآورد شده است.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته عمران و نقشه برداری (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3703 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 107

حجم فایل:228 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل