دانلود طرح توجیهی تولید چیپس

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

دانلود طرح توجیهی تولید چیپس

این تحقیق با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد

خلاصه طرح:

برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از شستشو ی سیب زمینی ، توسط دستگاه های سایش آن را پوست گیری می کنند. دراین روش سایش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .

پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد . بدین ترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکل بنام هاپر ریخته می شود و با عبور از میان دستگاه مذکور ، به درون ماشین برش سرازیر می گردد در هنگام برش , و به منظور شسته شدن نشاسته ازسطح تراشه ها ، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید. چنانچه نشاسته ازسطح تراشه ها شسته نشود ، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید .

میزان ضایعات هنگام شستشو و تهیه تراشه ها ، معمولا بین 0/5 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است . قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ , باید تا حدامکان آنها را خشک نمود ( حداکثر رطوبت باید بین 1/5 تا 2 درصد باشد )


فهرست:

فصل اول : خلاصه ی طرح توجیهی فنی و اقتصادی

فصل دوم : معرفی محصول طرح کسب و کار اشتغالزا ( business plan )

آ- مقدمه طرح توجیهی ( fesibility study )
ب- تعریف ویژگی و مشخصات فنی محصول
ج- بررسی استانداردهای ملی و بین المللی , کد محصول و تعرفه ی گمرکی
چ- موارد مصرف و کاربرد محصول و اهمیت استراتژیکی محصول
ح- برسی بازار ( امکان سنجی پروژه طرح توجیهی )

فصل سوم : مطالعات فنی و مهندسی طرح توجیهی ( مطالعات تکنولوژی طرح توجیهی زودبازده )
آ- بررسی روشهای تولید محصول
ب- شرح فرآیند تولید طرح تولیدی صنعتی
ج- برسی ایستگاهها و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
چ- برآورد ظرفیت برنامه ی تولید سالانه پروژه
ح- آشنایی با ماشین آلات طرح
خ- بر آورد انرژی مورد نیاز طرح
د- برآورد زمین و ساختمان و نیروی انسانی و مواد اولیه مورد نیاز
ذ- برنامه ی زمانبندی پروژه و پیشنهاد محل اجرای طرح

فصل چهارم : برسی های مالی و اقتصادی طرح کسب و کار توجیهی ( گزارش گیری مالی پروژه کارآفرینی )

آ- معرفی محصول طرح و برنامه ی تولید سالانه طرح توجیهی کارآفرینی
ب- روش تولید محصول
پ- برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه طرح
ت- بر آورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز طرح
ث- برآورد هزینه های نیروی انسانی , ماشین آلات تولیدی و تجهیزات عمومی , وسائط نقلیه ی عمومی و وسایل حمل و نقل,لوازم و اثاثیه اداری,زمین ساختمان و محوطه سازی
و هزینه های قبل از بهره برداری
ج- برآورد سرمایه ی ثابت و در گردش و سرمایه گذاری کل طرح تجاری
چ- برآورد هزینه های استهلاک,هزینه های غیر عملیاتی و عملیاتی , نگهداری و تعمیرات(نت) , هزینه های ثابت و متغیر و کل تولید
ح- محاسبه ی قیمت تمام شده و برآورد قیمت فروش محصول

فصل پنجم : محاسبه ی شاخص های مالی طرح توجیهی

آ- محاسبه ی فروش کل و سود سالانه طرح توجیهی
ب- محاسبه ی هزینه ی نقطه ی سر به سر و درصد تولید در نقطه سر به سر
پ- محاسبه ی زمان برگشت سرمایه , نرخ بازگشت سرمایه , سالهای بازگشت سرمایه
ت- محاسبه حقوق سرانه , فروش سرانه , سطح زیر بنای سرانه , سرمایه گذاری ثابت سرانه
ج- نسبت ارزش افزوده ی ماشین آلات تولیدی , درصد کارکنان تولیدی به کل کارکنان
چ- نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت طرح کارآفرینی
ح- محاسبه ی شاخص های بهره وری طرح تجاری
خ- نسبت سود به فروش و سود به سرمایه ی ثابت طرح توجیهی
د- خلاصه ی جدول سود و زیان پروژه fesibility study

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6601 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 20

حجم فایل:240 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل