پاورپوینت توسعه راهبردهای بازاریابی درشرکت پاناسونیک

دسته بندي : پروژه های کارآموزی » رشته مدیریت (کارآموزی_و_گزارشات)

دراین  فایل مطالب ارزشمند در زمینه شناخت بازار وتوسعه راهبردهای بازاریابی  از دیگاه های صاحب نظر بازاریابی با ۹۵ اسلاید ویژه ارائه می گرددو می تواندبرای مدیران کلیه کسب و کارها و سازمان های تولیدی و خدماتی ،همچنین دانشجویان کلیه رشته و کارمندان محترم در کلیه صنوف و کلیه عزیزانی که راهبردهای  بازاریابی را ارزشمند می دانند ؛قرار گیرد

۴- تاریخچه شرکت پاناسونیک

۵- تاریخ ۱۰۰ساله پاناسونیک

۶- تاریخچه مدیریت شرکت پاناسونیک

۷- تاریخچه‌ی تأسیس

۸- هدف ماتسوشیتا از تأسیس  شرکت

۹- تاریخچه محصولات شرکت

۱۰- رونداستخدام درپاناسونیک

۱۱- گسترش فعالیت

۱۲- اولین برندماتسوشیتا

۱۳- روش مدیریتی و ارتباطی کونوسوکه

۱۴- یکی از پرفروش‌ترین محصولات ماتسوشیتو

۱۵- ورود به صنایع جدید

۱۶- تحقیقات درپاناسونیک

........

۱۹- مدیریت شرکت درجنگ جهانی

۲۰- بازنگری وچشم انداز بازارهای بزرگ جهانی

۲۱- تحقیق وتوسعه ماتسوشیتا

۲۲- نوآوری درتبلیغات محصولات پاناسونیک

۲۳- بازارهای بین‌المللی

۲۴- تنوع محصولات پاناسونیک

۲۵-بازارهای مدرن الکترونیکی

۲۶- همکاری‌های بین‌المللی پاناسونیک

....

۲۸- همکاری‌های بزرگ پاناسونیک

۲۹- پاناسونیک وچالش بزرگ کاربران المپوس

۳۰- همکاری پاناسونیک و آمازون کنترل صوتی آفلاین را به خودروها می‌آورد

۳۱- توافق تویوتا و پاناسونیک در تولید نسل جدید باتری‌ خودروی الکتریکی

۳۲- توسعه کسب وکار پاناسونیک با تویوتا

.......

۳۶- ورود جدی پاناسونیک به بازار

۳۷- استراتژی های جدید پاناسونیک در بازار خاورمیانه

۳۸-     مقاله بازاریابی تجزیه و تحلیل شرکت پاناسونیک

۳۹- پاناسونیک یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی مصرفی در جهان

۴۰- هدفگذاری پاناسونیک هند

۴۱- سهم بازارپاناسونیک هند

۴۲- پاناسونیک نگران محیط زیست

۴۳- مسئولیت اجتماعی شرکت پاناسونیک

۴۴- پاناسونیک ۱۰ درصد سهم بازار در بخش تلویزیون را هدف قرار داده است

۴۵- فروش درکانال های آفلاین و آنلاین

۴۶- تجزیه وتحلیل سوات درپاناسونیک

........

۵۰- فناوری نوآورانه برای حمایت از رشد سریع تجارت

۵۱- موقعیت قوی در بازارهای در حال رشد آسیا

۵۲- تمرکز قوی بر تحقیق و توسعه

۵۳- تمرکز بر تنوع مسئولیت اجتماعی و منابع انسانی

۵۴- مسائل مدیریتی که به سازماندهی مجدد و تغییر ساختار نیاز دارند

۵۵- رشد کند در مقایسه با رقبا

۵۶- تکنیک های بازاریابی تهاجمی رقبا

........

۵۹- تغییر آمار جمعیتی مصرف کننده

۶۰- تغییر سبک زندگی

۶۱- بازارهای آسیا

.....

۶۴- نوسانات در فضای اقتصادی

....

۶۶- نقاط قوت پاناسونیک - عوامل استراتژیک داخلی

۶۷- سطح بالایی از رضایت مشتری

۶۸- سابقه موفقیت آمیز در ادغام شرکتهای ممتاز از طریق ادغام

۶۹- ضعف پاناسونیک - عوامل استراتژیک داخلی

۷۰- شکاف درمحدوده محصولات فروخته شده

۷۱- موفقیت محدود در خارج از تجارت اصلی

۷۲- فرصت های پاناسونیک - عوامل استراتژیک خارجی

۷۳- تهدیدهای پاناسونیک - عوامل استراتژیک خارجی

۷۴- محدودیت های تجزیه و تحلیل  سوات برای پاناسونیک

۷۵- تجزیه و تحلیل سوات وزنی پاناسونیک

...

۷۷- آنچه پاناسونیک در چین آموخته است

۷۸- اتفاقی که برای پاناسونیک درچین افتاد

۷۹- دواستراتژی که پاناسونیک درچین یادگرفت

۸۰- محلی سازی عمیق درپاناسونیک

۸۱- عبور از دریای چین شرقی

...

۸۳- چین قطب تولید جهانی پاناسونیک

۸۴- مرکز تحقیقات شیوه زندگی

۸۵- چالش جدی محصولات پاناسونیک درچین

۸۶- سازماندهی مجدد درپاناسونیک

۸۷- یادگیری درباره سبک های زندگی

۸۸- به دنبال استعدادهای محلی

۸۹- بازدیدکارمندان پاناسونیک از خانه های مردم

۹۰- درک عمیق از نیازها و ترجیحات بازار چین

....

۹۳- اقدامات برای تقویت اعتماد مصرف کننده

۹۴- رشد خود مختاری محلی مدیران فروشگاه ها درچین

۹۵- یک شرکت تغییر یافته

 

داستان برند پاناسونیک؛ یک قرن تولید تجهیزات الکتریکی

پاناسونیک یکی از باسابقه‌ترین برندهای تولیدکننده‌ی تجهیزات و لوازم الکترونیکی در دنیا است. این برند ژاپنی، به مدت یک قرن در این صنعت فعالیت دارد

پاناسونیک (Panasonic Corporation) شرکتی بین‌المللی با سابقه و ریشه‌ی ژاپنی است که سال‌ها در صنعت الکترونیک جهان فعالیت می‌کند. این شرکت تا سال ۲۰۰۸ با عنوان Matsushita Electric Industrial فعالیت داشت و محصولات خود را تحت برند پاناسونیک و تعدادی برند دیگر به بازار عرضه می‌کرد. در دهم ژانویه‌ی سال ۲۰۰۸، شرکت اعلام کرد که نام رسمی خود را نیز به Panasonic Corporation تغییر خواهد داد. در نهایت در یکم اکتبر همان سال نام شرکت به‌طور رسمی به پاناسونیک تغییر یافت.

 

مقر اصلی پاناسونیک در اوزاکا، ژاپن

شرکت پاناسونیک در طول تاریخ صدساله‌ی خود، برندهای متنوعی را پوشش داده و در نهایت تمامی محصولات را تحت برند پاناسونیک متحد کرده است. محصولات این شرکت مانند هم‌وطنان رقیبش یعنی سونی، هیتاچی و دیگر برندهای الکترونیکی، بسیار گسترده است. آن‌ها از تجهیزات کوچک الکترونیکی مانند نیمه‌هادی‌ها تا لوازم منزل و تجهیزات سرگرمی هواپیمایی تولید می‌کنند.

شرکت پاناسونیک توسط کونوسوکه ماتسوشیتا تأسیس شد. ماتسوشیتا با تأسیس این شرکت توانست نام خانواده‌ی خود را در جهان پرآوازه کند. او که در برخی رسانه‌ها لقب «خدای مدیریت» را به خود اختصاص داده است، پس از تأسیس شرکت در سال ۱۹۱۸، تا سال ۱۹۶۱ به‌عنوان رئیس آن فعالیت می‌کرد. کونوسوکه در سال ۱۹۶۱ سمت مدیریت را به داماد خود سپرد و تا سال ۱۹۷۱ به‌عنوان مشاور در شرکت فعالیت داشت. کونوسوکه در سال ۱۹۸۹ در اثر سرطان ریه از دنیا رفت.

شرکت پاناسونیک در حال حاضر تحت مدیریت کازوشیرو تسوگا فعالیت می‌کند و از خانواده‌ی ماتسوشیتا، ماسایوکی ماتسوشیتا به‌عنوان معاون اول در این شرکت مشغول به کار است. در آخرین گزارش‌ منتشرشده، درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰ میلیارد دلار اعلام شده است.

 

یکی از اولین تصاویر شامل کونوسوکه و دیگر کارمندان شرکت ماتسوشیتا

تاریخچه‌ی تأسیس

کونوسوکه ماتسوشیتا به خاطر اوضاع نامناسب اقتصادی ژاپن در ابتدای قرن بیستم و همچنین فقر خانواده، از سن ۹ سالگی وارد بازار کار شد. او در کنار فعالیت کاری در فروشگاه دوچرخه، به تحصیل و مطالعه نیز ادامه می‌داد. رئیس او از همان دوران کودکی متوجه علاقه‌ی شدید کونوسوکه به تجارت و کسب و کار شد. پس از مدتی که خودروها و موتورسیکلت‌ها وارد خیابان‌های ژاپن شدند، کونوسوکه تصمیم گرفت شغل خود را عوض کند.

کونوسوکه در ۱۵ سالگی به شرکت تجهیزات الکتریکی و روشنایی اوزاکا رفت و در آنجا مشغول به کار شد. او علاقه‌ی زیادی به کار داشت و با رشد مناسب، در سن ۲۲ سالگی به سمت بازرسی شرکت منصوب شد. ایده‌های این جوان ژاپنی هیچ گاه ذهنش را رها نمی‌کردند. او یک سرپیچ لامپ طراحی کرد و ادعا می‌کرد که عملکردی بهینه‌تر دارد. البته رئیسش پیشنهاد توسعه‌ی این محصول را قبول نکرد و کونوسوکه نیز به ناچار شرکت را ترک کرد تا رؤیایش را تعقیب کند.

 

خانواده‌ی ماتسوشیتا، اولین کارمندان شرکت پاناسونیک

او در سال ۱۹۱۷ به همراه همسر و برادر همسرش، کارگاه تولیدی و فروشگاه خود را در اوزاکا تأسیس کرد. پس از مدتی نمونه‌های کامل سرپیچ‌ها تولید شدند اما بازار آن‌ها را نپذیرفت. شرایط دشوار روزهای ابتدایی شرکت باعث شد آن‌ها برای تأمین مایحتاج زندگی برخی از دارایی‌های خود را بفروشند. پس از مدتی، کونوسوکه که اعتبار مناسبی بین فعالان صنایع الکتریکی داشت، از یک کارخانه‌ی بزرگ ژاپنی، سفارش تولید صفحات عایق دریافت کرد. او به همراه همکارانش با جدیت کار کردند تا این سفارش را به بهترین نحو تحویل بدهند و سرمایه‌ی لازم برای تولید انبوه ایده‌های خود را جذب کنند.

ماتسوشیتا شرکتش را در سال ۱۹۱۸ با تنها سه کارمند تأسیس کرد

شرکتی که امروز با نام پاناسونیک می‌شناسیم، به‌صورت رسمی در ۱۷ مارس ۱۹۱۸ و تحت نام Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works تأسیس شد. هدف ماتسوشیتا از تأسیس این شرکت، تولید تجهیزات برای دیگر کارخانه‌ها و همچنین تولید محصولات نوآورانه‌ی الکتریکی بود. او ایده‌های خود را در خلال تولید تجهیزات برای دیگران پیگیری می‌کرد و از همان سال‌ ابتدایی که تنها سه کارمند داشت، به فکر گسترش تنوع محصولات بود. در پایان سال ۱۹۱۸، رشد مناسب شرکت باعث شد تعداد کارمندان به ۲۰ نفر برسد. اولین محصول ویژه‌ای شرکت ماتسوشیتا، سرپیچ‌ دوقلو و یک سرپیچ بهینه‌‌شده توسط شخص کونوسوکه بود.

شرکت ماتسوشیتا در ابتدای فعالیت با تولید محصولاتی باکیفیت‌تر و ارزان‌تر توانست جایگاه خود را در میان تولیدکنندگان تجهیزات الکتریکی پیدا کند. پس از مدتی رقبا نیز به فکر کاهش قیمت افتادند و کونوسوکه را در شرایط دشواری قرار دادند. البته او با ارتباط مناسبی که با فروشندگان برقرار کرد، توانست از اولین چالش‌های ایجادشده در مدیریت شرکت سربلند بیرون بیاید.

 

سرپیچ‌های لامپ، اولین محصولات شرکت ماتسوشیتا

صنعت ژاپن پس از جنگ جهانی اول دوران خوبی را سپری می‌کرد. کارخانه‌ها با قدرت نیرو جذب می‌کردند و پیدا کردن نیروی کاری مناسب بسیار دشوار بود. ماتسوشیتا نیز به‌سختی کارگران و کارمندان خود را حفظ می‌کرد و هر روز نگران این بود که برخی کارمندان، شرکت را ترک کنند. او برخلاف روال موجود در صنعت ژاپن، به رازداری بیش از اندازه در قبال کارمندان معتقد نبود و فن تولید محصولات را به هر کارگری با حداقل دانش آموزش می‌داد. پس از گذشت مدت کوتاهی و با شروع رکود اقتصادی در ژاپن، شرکت‌های مختلفی در این کشور ورشکست شدند. اما ماتسوشیتا که تحت رهبری فردی باانگیزه بود، با قدرت به کار خود ادامه داد. آن‌ها در ابتدای قرن بیستم انجمنی کارگری با نام Hoichi Kai داشتند که با هدف دوستی بیشتر میان کارکنان تأسیس شده بود. این انجمن، پایه‌های فرهنگ سازمانی صحیح را در شرکت ماتسوشیتا بنا کرد.

گسترش فعالیت

باوجود رکود اقتصادی در ژاپن، شرکت ماتسوشیتا با قدرت به کار خود ادامه می‌داد. کونوسوکه در سال ۱۹۲۰ یک لوگو برای شرکت طراحی کرد و به‌آرامی به سمت تبدیل شدن به برند حرکت کرد. آن‌ها پس از مدتی دفتری را در توکیو اجاره کردند تا کسب و کار خود را در شهرهای دیگر ژاپن نیز گسترش دهند. افزایش تقاضا برای محصولات ماتسوشیتا به‌قدری سریع بود که کونوسوکه منزل کناری کارگاه و پس از آن یک زمین ۲۳۰ متر مربعی را برای توسعه‌ی واحد ساخت و تولید اجاره کرد.

افزایش تولید باعث جذب کارگران بیشتری شد و شرکت تا سال ۱۹۲۲ دارای ۵۰ کارمند و کارگر بود. در نهایت تنها ۴ سال بعد از تأسیس، ماتسوشیتا به شرکتی مستقل با کارخانه‌‌ی اختصاصی تبدیل شد. محصول انقلابی شرکت در آن سال‌ها که توسط صاحب خوش‌ذوق و متفکرش طراحی شده بود، لامپ مجهز به باتری Excel برای دوچرخه بود که پس از مدتی توانست فروش بالایی نصیب شرکت کند.

دسته بندی: پروژه های کارآموزی » رشته مدیریت (کارآموزی_و_گزارشات)

تعداد مشاهده: 4621 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 95

حجم فایل:1,425 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل