دانلود فایل کارآفرینی بررسي پرورش و کشت قارچ

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

دانلود گزاش کارآفرینی پرورش و کشت قارچ

این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد

قالب: Word

تعداد صفحات: 22

توضیحات:

شرح مختصر: از نظر تاریخچه، پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده. قبلاً از قارچ ها به  عنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می کردند و قارچ را گوشت خدا می نامیدند، ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که در چین تقریباً از 2000 سال قبل با ساده ترین روش و الهام از طبیعت بر روی چوب درختان کشت می شده است و تکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزء هنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است، فقط تاریخ مشخص در پرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ در حدود 700 سال قبل از میلاد درحومه ی پاریس به وسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت. کشت قارچ در گلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754 در سوئد ابداع شد و سپس به انگلستان و سایر نقاط اروپا گسترش یافت. در سال 1901 در ایالات متحده ی آمریکا، سالن های استاندارد پرورش قارچ ساخته شد. توسعه تجربه ی  تکنولوژی، از یک سو و یاری جستن از دانشمندان از سوی دیگر زمینه ی به وجود آمدن ایزوله های خالص- در نهایت تهیه ی بذر خالص- امکان تولید صنعتی قارچ را در سطح وسیع فراهم آورد و در انستیتو پاستور فرانسه، روش های علمی کشت و جوانه زدن اسپور و تولید آسان در شرایط تبدیل ابداع نمودند و تا سال 1905 به صورت یک راز در اختیار انستیتو پاستور باقی ماند.

فهرست:

تهیه ی بذر قارچ

پروتئین

اهمیت قارچ در رژیم غذایی

قارچ های خوراکی مصرفی

سالن کشت و پرورش

روش تهیه ی بذر قارچ

زمین مورد نیاز طرح

ساختمان

محوطه

تجهیزات دفتری

ماشین آلات و تجهیزات

تأسیسات

سرمایه ثابت

هزینه ها

فروش

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3953 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 22

حجم فایل:103 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل